Noua generatie de sisteme de încalzire, Airtronic, de 2,2 kW (tip D2), a suferit îmbunatatiri substantiale, atat in ceea ce priveste montajul, cat si performantele tehnice. Aeroterma Airtronic poate fi montat atat pe autovehiculele diesel, cat si pe cele pe benzina, fiind produs in doua variante, B2 si B4.

Imbunatatiri aduse incalzitoarelor Airtronic D2

Incalzitorul Eberspacher Airtronic D2 este acum cu 14% mai scurt, latimea fiind, de asemenea, redusa cu 310 mm. Este recomandata montarea sistemului de incalzire stationara in pozitie orizontala, sub patul soferului, sub scaunul co-pilotului sau in spatele cabinei, într-un suport special conceput. Eficienta sistemelor de încalzire pe aer se reflecta si in consumul de combustibil: la o capacitate de încalzire de 1200 W si un flux de aer de 60 kg/h, modelul mai mic, D2, consuma 0,15 I/h.

Incalzitorul stationar Eberspacher Airtronic D2 poate fi folosit vara pe post de ventilator si, de asemenea, la transporturile marfurilor perisabile, sensibile la o anumita temperatura.

Eberspacher a adus imbunatatiri semnificative încalzitoarelor pe aer a cabinelor, prin reducerea zgomotului de functionare redus si totodata consum scazut de combustibil, oferind astfel solutia optima pentru drumurile lungi, cu blocaje la granita si popasuri pe timp de noapte. Sistemele de incalzire stationara sunt operate cu telecomenzi diferite, care pot programa sistemele cu sapte zile înainte, in cazul a trei porniri pe zi.

Aeroterma (sirocou) Eberspacher este alegerea perfecta pentru incalzirea optima a cabinei autovehicului dvs!

Incalzitor stationar Eberspacher D2 - date tehnice

Alimentare 12/24 V 
Siguranta la subalimentare pana la 10.5 V respectiv 21 V 
Siguranta la supraalimentare pana la 16 V respectiv 32 V 
Combustibil Motorina 
Temperatura de mediu 
Incalzitorul In functiune -40 ºC pana la +70 ºC 
In stationare -40 ºC pana la +85 ºC 
Pompa de dozare In functiune -40 ºC pana la +50 ºC 
In stationare -40 ºC pana la +125 ºC 
Greutate 4.5 kg 
Dimensiuni 305 x 115 x 122 mm 
Putere de incalzire 1200 W 
Consum 0.15 l/h 
Capacitate de incalzire 2.2 kW

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Incalzitor stationar Eberspacher Airtronic D2 cu alimentare la 12-24V

  • 2.900,00 lei